Training Basiskennis Microsoft Teams

Wil jij ook slimmer werken met Microsoft Teams?

Nu we veel online werken, komen we ook voor IT-technische uitdagingen te staan waar je als gebruiker, als coach of als begeleider van online sessies niet altijd op voorbereid bent.

Aan de slag met Microsoft Teams

Stap voor stap nemen wij je mee in de basis functionaliteit van Microsoft Teams.

De training is bedoeld voor iedereen die met meer vertrouwen, meer plezier en efficienter wil werken met Microsoft Teams.

In deze training gaan we uitgebreid in op de volgende zaken:

Bij elk onderwerp zie je voorbeelden en doe je zelf mee als deelnemer. De groep is maximaal 10 deelnemers groot, zodat je goed jouw vragen over MS Teams kunt stellen. Na afloop ontvang je per e-mail de slides, zodat je ze kunt bewaren en zelf stap voor stap kunt gaan toepassen in Microsoft Teams.

Datum

Op dit moment zijn er geen data gepland, heb je interesse schrijf je dan in. zodra wij een minimum aantal deelnemers plannen wij de training in. De training duurt maximaal 1,5 uur.

Investering

Informeer naar de mogelijkheden

De trainer

William Kegel is een specialist in het geven van Microsoft Teams trainingen. Hij heeft recent trainers van onder andere Politie, Arbo Unie, Ministerie Defensie en ABN AMRO getraind in Microsoft Teams.
Als Projectmanager en Scrum Master bij IBM heeft hij jarenlang grote internationale projectteams in Teams aangestuurd, dus hij kent alle ins and outs van Teams, het samenwerken, online trainen en online coachen hierin.

Behoefte aan een maatwerk of incompany training?

neem nu contact met ons op

Inschrijven training Basiskennis Microsoft Teams