Training (samen)werken in Microsoft Teams

Wil jij ook efficienter (samen)werken met Microsoft Teams?

Je bent bekend met de basis van teams. Je hebt al meerdere malen deel genomen aan meetings, zelf een meeting georganiseerd en chat je regelmatig met je collega’s. Maar hoe hou je het overzicht in de verscheidenheid van meldingen in teams en kanalen. Hoe zet je een team op. Hoe kan je efficienter samenwerken in kanalen en in documenten. Al deze vragen en meer worden beantwoord in de training.

Werken en samenwerken in Microsoft Teams

Stap voor stap nemen wij je mee in de functionaliteit van Microsoft Teams.

De training is bedoeld voor iedereen die met meer vertrouwen, meer plezier en efficienter wil werken met Microsoft Teams.

In deze training gaan we uitgebreid in op de volgende zaken:

Bij elk onderwerp zie je voorbeelden en doe je zelf mee als deelnemer. De groep is maximaal 10 deelnemers groot, zodat je goed jouw vragen over MS Teams kunt stellen. Na afloop ontvang je per e-mail de slides, zodat je ze kunt bewaren en zelf stap voor stap kunt gaan toepassen in Microsoft Teams.

Datum

Op dit moment zijn er geen data gepland, heb je interesse schrijf je dan in. zodra wij een minimum aantal deelnemers plannen wij de training in. De training duurt maximaal 1,5 uur.

Investering

Informeer naar de mogelijkheden

De trainer

William Kegel is een specialist in het geven van Microsoft Teams trainingen. Hij heeft recent trainers van onder andere Politie, Arbo Unie, Ministerie Defensie en ABN AMRO getraind in Microsoft Teams.
Als Projectmanager en Scrum Master bij IBM heeft hij jarenlang grote internationale projectteams in Teams aangestuurd, dus hij kent alle ins and outs van Teams, het samenwerken, online trainen en online coachen hierin.

Behoefte aan een maatwerk of incompany training?

neem nu contact met ons op

Inschrijven training (samen)werken Microsoft Teams