Training Veilig en Effectief Aan De Slag Met ChatGPT

Deze training heeft als doel u een grondige introductie te geven in ChatGPT en u bewust te maken van de mogelijkheden en verantwoordelijkheden bij het gebruik ervan.

We willen ervoor zorgen dat u ChatGPT op een effectieve en ethische manier kunt gebruiken, terwijl u tegelijkertijd de waarde ontdekt die deze krachtige tool kan toevoegen aan uw dagelijkse werkzaamheden.

Gedurende deze training zullen we dieper ingaan op hoe ChatGPT uw werk kan verbeteren, zoals het verhogen van efficiëntie, het beheer van grote hoeveelheden gegevens en de mogelijkheid om als virtuele assistent te fungeren. Ook zullen we de potentiële risico’s en beperkingen van het gebruik van ChatGPT bespreken.

Een cruciaal aspect dat we behandelen is veiligheid en privacy. Het is van groot belang om gevoelige informatie met zorg te behandelen en vertrouwelijke gegevens niet bloot te stellen aan het model. We zullen methoden bespreken om vertrouwelijke informatie te beschermen en ervoor te zorgen dat het gebruik van ChatGPT voldoet aan de hoogste normen voor gegevensbeveiliging.

In deze 1 uur training gaan we uitgebreid in op de volgende zaken:

De groep is maximaal 10 deelnemers groot, zodat je al jouw vragen kunt stellen. Na afloop ontvang je per e-mail de slides, zodat je ze kunt bewaren als naslagwerk.

Datum

Op dit moment zijn er geen data gepland, heb je interesse schrijf je dan in. zodra wij een minimum aantal deelnemers plannen wij de training in. De training duurt 1 uur.

Investering

€ 49,- Excl. BTW per persoon voor groepssessies

Informeer voor de mogelijkheden voor individuele sessies.

 

De trainer

William Kegel is een specialist in het geven van Microsoft Teams trainingen. Hij heeft inmiddels vele gebruikers  van onder andere RIVM, Gemeente Barneveld, Politie, Arbo Unie, Ministerie Defensie en ABN AMRO getraind in Microsoft Teams. Als Projectmanager en Scrum Master bij IBM heeft hij jarenlang grote internationale projectteams in Teams aangestuurd, dus hij kent alle ins and outs van Teams, het samenwerken, online trainen en online coachen hierin.

Behoefte aan een maatwerk of incompany training?

neem nu contact met ons op

Inschrijven training Training Veilig en Effectief Aan De Slag Met ChatGPT